Нефритено яйце

Нефритено яйце

Техниките с яйцето са съществена част от даоската Вътрешна Алхимия за жени.

Нефритеното яйце е действително едно от полезните открития, направено още по време на китайските императори. Като правило яйцата се изготвят от нефрит, който има мощен антибакериален ефект.

Практиките на “Нефритеното яйце” поддържат в отлично здраве жлезите и мускулите, отговорни за правилното функциониране на половата ни система, изграждайки превенция срещу образуване на различни туморни образувания и заболявания, които възникват, като следствие от застоя на кръвта в областа на малкия таз. Упражненията с яйцето, заедно с масажа на гърдите предпазват жените и от рак на гърдата, поради което практиката се препоръчва за жени от всяка възраст.

Практиката с нефритеното яйцe, не само повишава възприемчивостта на женския организъм и увеличава сексуалната привлекателност, но също така развивайки и огъвкавявайки мускулите в малкия таз, подпомага по-лесното и леко раждане и предотвратява смъкването на детеродните органи и изпускането на урина в по-зряла възраст.

Работата с даоските практики ни дава възможност да възстановим връзката между горната и долната част на тялото, да се центрираме и заземяваме и по този начин, по-лесно да сваляме напрежението от главата и сърцето надолу към Земята.

1 Comment

  1. Just about every application or program possesses it is benefits in addition to crons thus it is entirely wrong sighting the actual negative things about the item. These have the majority of the fine details so that some time goes by these types of faults will likely be soughted out there. . -= GadgetGuide4U’s previous website… Google Iphone app Intended for Android mobile phone is actually Avaiable =-.
    Fake Oakleys http://cheapoakleys.net

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *