УНИВЕРСАЛНО ТАО БЪЛГАРИЯ

Мариела Таскова

Мариела Таскова

Сертифициран инструктор

Статус: преподава

За Мариела...

certificate_mariela

Мариела Стоянова Таскова, е родена в София, има 2 деца и работи като управител на пътно-строителна фирма в София. Изучавала е Международни Икономически Отношения в УНСС и Приложна лингвистика в НБУ, където специализира с теоретичен Йога курс при Анна Павлова. Успоредно с това посещава и нейните практически  йога занятия. 2000  година продължава с курсове по “Yogic Studies” за йога учители в Европейската школа на Сатянанда йога, Ашрам Пиания, Гърция. Известно време преподава йога в зала “Актив Спорт” на Стадион  В.Левски в София, както и в холистичния център на Д-р Емилова във Варна, Пампорово и Боровец.
От април 2011 провежда курс с Таоистки техники в София, кв. Манастирски ливади, к-с БОКАР, бл.28.

Интересът й към системата на Мастер Мантак Чиа започва в края на 90-те години, когато се запознава с книгите на Мантак Чиа. 2006 задълбочава интереса си към системата на Универсалното Лечебно Тао като участва в курсове и семинари на Мастър Мантак Чиа и негови старши-инструктори, като Jutta Kellenberger, Water Kellenberger, Harald Roeder, Rentao Ravasio, Saida Desilets, Carsten Dohnke, Masahiro Ouchi, Dennis Huntington, Dirk Gerd, Kris Deva North и др., където се обучава в техниките на Вътрешната усмивка, Шестте лечебни звука, Микрокосмическа орбита (МКО), Лечебна любов, Нефритеното яйце, Желязната ризница, Тай-чи, Тан-Тиен Чи Гун, Тао Ин,  (практики наподобяващи йога асани), Сливане на 5-те елемента, Кан & Ли и др.
От октомври 2010 става Асоцииран инструктор, юли 2011 – Сертифициран инструктор, а от 2012 е Координатор за България на Универсалното Лечебно Тао на Майстор Мантак Чиа.

2013 се  обучава в школата на Майкъл Уин в САЩ и  се квалифицира за Инструктор по Дао Ин.

 

Дончо Лисийски

Дончо Лисийски

Сертифициран инструктор

Статус: преподава

За Дончо...

certificate_dontcho

Завършил съм Висшия медицински институт София през 1996 г.  Професионално се занимавам с китайска медицина. Имам регистрирана частна практика по акупунктура и преподавам медицински чигун от 2006 г. Областите,  към които проявявам специален интерес са медицински чигун, хронопунктура и китайска астрология. Повече информация за мен на http://daoistacupuncture.com

Сертифициран съм да преподавам  практиките за Събуждане на лечебната светлина и Развитие и управление на сексуалната енергия по системата Универсално Лечебно Тао. Също така имам право да практикувам даоисткият енергиен масаж на вътрешните органи – Чи Ней Дзан I.

Иван Петков

Иван Петков

Сертифициран инструктор

Статус: не преподава

За Иван...

 

certificate_ivan

телефон: 0893 478 426
e-mail: daodmin@gmail.com
блог: http://dao-bg.info/blog/
facebook група: https://www.facebook.com/groups/daobg/

През 1994 попаднах в залата по Тай Чи при г-н Даниел Танев и имах честта и удоволствието в следващите 5 години да се обучавам на това чудесно бойно изкуство. Като студент посещавах школата по Винг Чун Кюн на г-н Николай Печанов. Посещавал съм курсовете по Интегрална йога при г-н Тодор Захариев, която изучавах в продължение на 2 години. Имам диплома по класически масаж и съм сертифициран да практикувам Чи Ней Дзан – масаж на вътрешните органи. От 2010 година се обучавам при Рентао Ревазио, страши инструктор от системата на Майстор Мантак Чиа. Посещавал съм семинари на старши инструктор Харалд Шродер и на Вероника Хоган Витао.

Водя редовни седмични занимания, изнасям семинарни занимания, провеждам корпоративни обучения, свързани с намаляване на стреса, методи за ефективно общуване стратегии за провеждане на разговори. От  2014 провеждам и занимания по Въздушно дао (Air Tao Yin), система, която приспособява Тао Ин упражненията за използване в специална люлка.

Повече информация можете да намерите в моя блог.

Виолета Димитрова

Виолета Димитрова

Асоцииран инструктор

Статус: преподава

За Вили...

certificate_vili

Виолета Димитрова

Асоцииран инструктор

0887799035

violeta@uht-kan-li.bg

www.uht-kan-li.bg

Станах част от системата на УЛТ през 2013 г. след като вече от години практикувах. Привлече ме структурираното представяне на теорията и последователното обучение, както и възможността за естествено развитие като инструктор. Неусетно абстрактни за мен в началото практики, се превърнаха в част от ежедневието ми и продължавам да се радвам на ефектите от тях. Благодарна съм за възможността да се присъединя към УЛТ и да споделям наученото и преживяното и с други хора като инструктор и да вървя стъпка по стъпка към опознаването на себе си.

Маша Сариева

Маша Сариева

Асоцииран инструктор

Статус: преподава

За Маша...

 

certificate_masha

Работя като графичен дизайнер от 2000 г. Независимо, че много харесвам професията си, в един момент стигнах до пълно физическо и психическо изтощение.

Интересът ми към Чигун се породи в началото от необходимостта. През 2008 започнах с някои практики, за да възстановя здравето си. Както често се случва с ценните за нас неща, постепенно открих, че упражненията, с които се занимавам, са част от много дълбоко познание, а въпросите, които то засяга, са ме вълнували през по-голямата част от съзнателния ми живот.

Със стъпването на УЛТ в България, още на първия семинар, който посетих, ми се прииска да стана инструктор. Така нещата просто започнаха да се случват, както се случва това, което желаем наистина и истински разпознаваме като наше в живота. В момента с огромно удоволствие споделям наученото и практикувам с хората, които идват в залата.

Уникалната възможност да се докосвам ежедневно до това древно и ценно знание, съпреживявайки го с други хора, ми носи радост, удовлетворение и шанс да се развивам професионално в още една област.

Цвети Бухова

Цвети Бухова

Асоцииран инструктор

Статус: не преподава

За Цвети...

certificate_tsveti

Здравейте,

Аз съм Цвети. Занимавам се с практиките, представени в системата на Универсалното Лечебно Дао вече повече от 10 години. Към момента съм асоцииран инструктор в системата и като такъв съм сертифицирана да преподавам базовите практики в нея – Загрявка, Вътрешна усмивка, Желязна Ризница I, 6 лечебни звука и МКО. В момента се обучавам в техниките за масаж на вътрешните органи – Чи Ней Дзанг и предстои да се сертифицирам за масажист през май 2016 г.

Обичам системата на Дао и искам да споделям знанието, до което имам достъп чрез практиките, представени в системата, защото те ми помагат не само да откривам кои са принципите, върху които се гради живота ми, но също ми дават и средствата, с които да направя необходимите вътрешните промени, за да живея по-пълноценно и в хармония със себе си и околните.

Tsvetanka Borisova Buhova

UHT Associate Instructor – Basic practices – Warm-up, Inner Smile, Iron Shirt I, 6 HS, MCO

Address: 113-115 Oborishte Str., Fl. 6, App. 21, Sofia 1505, Bulgaria

Email: tsveti_bt@yahoo.com

Mobile: 00359 889 518 880, 00359 899 839 305

Website: www.uht-kan-li.bg

Алена

Алена Башева

Ентусиаст :)

Статус: не преподава

За Алена...

 

 

Александър Йотов

Сертифициран инструктор

Статус: не преподава

За Алекс...

 

 

Дончо Лисийски

Николай Марков

Сертифициран инструктор

Статус: не преподава

За Ники...
Синиша

Синиша Веселинович

Асоцииран инструктор

Статус: преподава

За Синиша...

Стоян Христов

Асоцииран инструктор

Статус: не преподава

За Стоян...